Nyheder fra børnehaven

Tiden går bare så strækt.....

  
 
Og det må være et godt tegn. Vi nyder jeres børn, de dejlige oplevelser vi har sammen med dem og jer - det gør, at det er en glæde at komme i huset - hver dag. For hvad mon der skal ske,... Vi har en plan og den følges, hvis det er den bedste ellers ændrer vi selvfølgelig på den. Det vigtigste er, at vores fælles børn har et godt sted at være, at de trives og at de har muligheden for at blive udfordret. Og det har vi andre i øvrigt også godt af:-)
 
Vi har rigtig mange gode projekter i gang, men udefra kommer der også nogen ændringer og udforinger, som vi må tage stilling til og forene med det, vi har gang i. Det er ikke altid kærkomment og så kræver det lidt mere tid, energi og planlægning.
Vi skal jo sige farvel til vores Ørnegruppebørn den 1.maj og det kommer til at gøre en stor forskel både for børnene, forældre og huset som helhed. Vi vil gøre alt for at det bliver en god oplevelse og at  ørnebørnene kommer godt afsted. Sommerfesten flytter vi ikke til april, men Ørnebørnene med familier vil helt sikkert få en rigtig god afslutningsfest, som vil blive husket. Det holder vi fast i:-) Så når vi ved lidt mere konkret om hvordan overgangen skal foregå, vil I som forældre høre nærmere.
Husk også at vi har lukket mellem jul og nytår og når vi mødes igen, har vi til den første månedsfest selvfølgelig inviteret dronningen til nytårskur, som vi plejer. Vi håber hun er frist på at komme igen:-)
Ellers glæder vi os til julehygge, hemmeligheder og, at hyggenissen og drillenissen flytter ind. Vi håber på rigtig dejligt vintervejr med sne og sol, så vi kan få bygget nogen snemænd og leget i sneen.
 
Stor vinterhilsen fra
Den Frie Børnehave
Birgit

Kalender

Her vil du finde de aktuelle aktiviteter, hvis du ikke lige har set alle opslag i børnehaven.

Gå til kalender

Nyhedsgalleri

Følg med i vores billedgalleri i køkkenet. Her vil du kunne se fantastiske billeder af det, der foregår både for hele børnehaven og i den enkelte hjemmegruppe. Mange af billederne vil også vises på forældreintra, som du kan hente ned til dit eget galleri. 

Øvrige nyheder

Den Frie Børnehave er nu ved at være klar med hjemmesiden og IntraDagtilbud, men det er et langsommeligt arbejde, så vi håber I har tålmodighed. Hvis I ser fejl eller mangler, så giv mig gerne en mail ([email protected]) , så kan vi rette til, efterhånden som vi finder fejlene.